logo songteksten.net

Hulk Hogan wil Trumps running mate worden

LOS ANGELES - Hulk Hogan ambieert een carrière in de politiek. De voormalig worstelaar wil de zogeheten running mate van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump worden.

TMZ vroeg Hogan met welke presidentskandidaat hij wel eens een potje zou willen worstelen. "Ik wil met geen van de kandidaten in de ring staan. Ik wil Trumps running mate zijn: vicepresident Hogan", reageerde hij.

Ook liet Hogan weten dat hij niet boos is is over zijn ontslag door het Amerikaanse bedrijf WWE. Wel zou hij best eens met WWE-voorzitter Vince McMahon in de ring zou willen staan om de kwestie te beslechten, zei hij gekscherend.

Racistische opmerkingen

WWE ontsloeg Hogan in juli voor het maken van racistische opmerkingen die te horen zijn op een oude audio-opname. Ook werd hij verwijderd uit de online Hall of Fame. In de opname van acht jaar oud is te horen hoe Hogan een tirade afsteekt over het liefdesleven van zijn dochter Brooke en hierbij meermalen het woord neger gebruikt. Hogan bood daarna zijn excuses aan.

"Het is onaanvaardbaar dat ik deze beledigende taal heb gebruikt. Daar is geen excuus voor. Ik verontschuldig me dat ik dit heb gedaan", zei Hogan destijds in een verklaring.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren