logo songteksten.net

Mama Adele loopt miljoenen mis

LONDEN - Adele loopt een bedrag van 80 miljoen pond (omgerekend zo'n 110 miljoen euro) mis omdat zij niet wil touren met haar jonge zoontje. Dat schrijft Sunday People.

Billboard kondigde afgelopen week aan dat Adele's nieuwe album in november uitkomt. De Someone Like You-zangeres heeft zodoende aanbiedingen gehad van concertorganisatoren die fors willen betalen voor haar optredens. Maar Adele zou volgend jaar helemaal niet willen optreden omdat ze geen duizenden kilometers wil reizen met haar zoontje op sleeptouw. Haar rustige leven als mama en buiten de spotlights zouden de zangeres prima bevallen.

Een insider vertelt: "Het album mag dan uitkomen, maar op dit moment zijn er absoluut geen concrete plannen voor een tour." Ook zijn dokters bezorgd of een tour niet te veel is voor Adele's stem na haar stembandoperatie in 2012. Tour of geen tour, promotors staan in ieder geval te trappelen om de Britse ster te boeken.

In Las Vegas zouden de casino's Caesars Palace en MGM Grand haar 500.000 pond (zo'n 688.000 euro) per avond bieden, terwijl het Venetian er meer dan een miljoen euro voor overheeft. Sinds haar keeloperatie heeft Adele slechts twee keer op het podium gestaan: bij de Grammys bracht ze Skyfall ten gehore en ook zong ze bij de Oscar-uitreiking in 2013.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren