logo songteksten.net

Mysteryland 'eindelijk beleven zoals bedoeld’

HAARLEMMERMEER - Bezoekers konden Mysteryland dit weekend "eindelijk beleven zoals het bedoeld was". Dat stelde een woordvoerder van het festival van veel bezoekers te horen hebben gekregen. Voor het eerst duurde het dancefestival op het Floriadeterrein in de Haarlemmermeer namelijk twee dagen.

Hij noemt deze meerdaagse versie fantastisch geslaagd en is heel blij met deze eerste stap op weg naar een meerdaags festival. Het mooie weer speelde volgens hem ook een rol bij het succes: "Dat is een geluk''.

Het festival heeft in totaal 90.000 bezoekers getrokken. "Een record". Naast optredens van onder anderen Martin Garrix, Nicky Romero, Chris Liebing, Dave Clarke, The Flexican & Sef, Alesso en Joris Voorn was er weer een uitgebreid kunst- en cultuurprogramma. Verder doet de Jeugd van Tegenwoordig het evenement aan, ter ere van hun tienjarig bestaan.

Muziekaanbod

De festivalgangers konden hun tentje voor een paar uurtjes slaap opzetten op de camping naast het terrein. Organisator ID&T noemde het muziekaanbod dit jaar breder dan voorgaande edities. Van house tot techno en van wereldmuziek tot hardstyle op de meer dan veertig podia.

Door meerdaags te gaan, komt de organisatie tegemoet aan de wens van de bezoekers. Eerdere meerdaagse edities van het festival vonden plaats in Chili en in de Verenigde Staten. Mysteryland bestaat sinds 1993 en is daarmee het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren