logo songteksten.net

'Aanklacht tegen Kardashians'

LOS ANGELES - Grote kans dat Khloé Kardashian en Kris Jenner binnenkort in de rechtbank moeten verschijnen. Een stel inwoners van Marina del Rey wil namelijk een aanklacht tegen de twee indienen en wel vanwege de onverwachte vuurwerkshow die de familie onlangs organiseerde ter ere van de 26e verjaardag van James Harden.

Zo'n twaalf buurtbewoners, onder wie zich een aantal celebrity's zouden bevinden, hebben volgens TMZ samengespannen en plannen gemaakt om de klacht in te dienen. De bewoners van Marina del Rey stellen dat ze heel erg zijn geschrokken van het minutenlange vuurwerk waar van tevoren niet over was gecommuniceerd.

De bewoners eisen volgens TMZ allemaal zo'n 7500 dollar (zo'n 6700 euro). Een van de buurtgenoten stelt dat zijn of haar kind enorm is geschrokken van het vuurwerk en een andere bewoner zegt MS te hebben en sinds het vuurwerk meer last te hebben van de chronische aandoening.

Het groepje inwoners van Marina del Rey laat de website weten dat het ze niet is te doen om het geld. Ze zouden Khloé, Kris en de andere familieleden willen laten weten dat dit een brutale en egoïstische actie was waarbij geen rekening is gehouden met de buurt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren