logo songteksten.net

Broertjes: Lil' Kleine 'van harte welkom'

AMSTERDAM - Lil' Kleine is 'van harte welkom' in Hilversum. Dat zei burgemeester Pieter Broertjes maandag in RTL Late Night. Lil' Kleine werd zaterdagavond gearresteerd in de mediastad, waarna Broertjes stelde dat de rapper niet meer welkom is in zijn stad als hij zijn gedrag niet aanpast. "Kom een keer langs, dan praten we nog een keer", zei Broertjes tegen Lil' Kleine, die te gast was in de show van Humberto Tan.

Lil' Kleine voelt wel wat voor dat plan. "Dan drinken we een kopje koffie, leuk." De rapper werd aangehouden nadat hij tijdens een optreden de politie beledigde. "We hebben toch vrijheid van meningsuiting? Ik heb artistieke vrijheid en mag dit zeggen. Ik blijf dit zeggen." Broertjes blijft echter bij zijn standpunt dat Lil' Kleine een grens overschreed. "Ik heb gezegd: ik vind niet dat op deze manier om moet worden gegaan met politie." Beide heren waren het er wel over eens dat 'alles veel groter wordt gemaakt'.

Het incident van zaterdag wordt nog onderzocht, Lil' Kleine riskeert een taakstraf of geldboete wegens opruiing. De rapper scoorde deze zomer met Ronnie Flex een grote hit met Drank & drugs.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren