logo songteksten.net

Ghostbusters-cast overtuigde Bill Murray

LOS ANGELES - Bill Murray verraste zijn fans eerder deze maand met het nieuws dat hij toch een gastoptreden in de nieuwe Ghostbusters-film zal maken. Aan Vulture vertelt de acteur dat hoofdrolspeelsters Kirsten Wiig en Melissa McCarthy hem van gedachte veranderden.

"Ik vind die meiden echt leuk. Dat meen ik echt. Het is moeilijk om nee tegen hen te zeggen", vertelt Murray, die ook regisseur Paul Feig prijst. "Paul is echt een goeie jongen. Het is echt een vrolijke groep mensen."

Murray had er afgelopen jaren geen geheim van gemaakt dat hij niet meer mee wil werken aan nieuwe Ghostbusters-films. "Ik heb er erg lang over nagedacht. Maanden, nee, jaren. Het bleef aan me knagen en ik heb echt respect voor die meiden. En toen dacht ik, als ik niet mee zou doen komt er misschien een slechte recensie omdat ik de film mijn zegen niet heb gegeven."

Eerder werd al bekend dat ook oudgediende Ghostbusters Dan Aykroyd en Ernie Hudson te zien zijn in de vrouwelijke versie van de beroemde filmserie. De film verschijnt volgend jaar in de bioscoop.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren