logo songteksten.net

Lil' Kleine op koffie bij Pieter Broertjes

HILVERSUM - Rapper Lil' Kleine is dinsdagmiddag op de koffie geweest bij de Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes. De rapper was op uitnodiging van de burgemeester op bezoek in het raadhuis om na te praten over zijn arrestatie in de mediastad.

De rapper werd zaterdagavond aangehouden nadat hij tijdens een optreden tijdens Hilversum On Air de politie beledigde en het publiek ophitste. Hij riep zijn publiek op hun middelvinger naar de politie op te steken.

Broertjes stelde daarna dat de rapper zijn gedrag moet aanpassen en anders niet langer welkom is in Hilversum. Hij vindt dat Lil' Kleine tijdens zijn optreden een grens overschreed. In RTL Late Night nodigde de burgemeester de rapper uit voor een kop koffie en de volgende middag was het al zover.

Excuses

"Lil' Kleine heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag tijdens Hilversum On Air'', vat de woordvoerder van Broertjes het gesprek samen. "De artiest en de burgemeester waren het erover eens dat de kwestie uit zijn verband is getrokken. Er is een verschil tussen het onderdeel van de show en het effect ervan op de toehoorders, daar zijn ze het over eens. Toen Broertjes hem dat nog eens uitlegde en zijn onvrede deelde, zag Lil' Kleine dat ook zo. Hij beloofde daar in het vervolg rekening mee te houden. Het was een prima gesprek."

''Op bezoek bij Pieter Broertjes in Hilversum! In een land van vrijheid van meningsuiting mag iedereen vinden en zeggen wat hij of zij vindt en ik vind Pieter een topper!'', schrijft de rapper bij een foto van de ontmoeting op Instagram.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren