logo songteksten.net

'Kylie Jenner vreest tv-show Blac Chyna'

LOS ANGELES - Kylie Jenner is helemaal niet blij met de nieuwe realityserie van Amber Rose en Blac Chyna, de ex-vriendin van haar vriend Tyga. Een bron vertelt RadarOnline dat Kylie bang is dat Blac Chyna allerlei geheimen over haar naar buiten zal brengen.

"Kylie vreest dat Blac Chyna haar nieuwe platform zal gebruiken om informatie te onthullen over Kylies feestgedrag en haar cosmetische ingrepen", aldus de ingewijde. "Kylie denkt ook dat Blac Chyna met sms'jes kan laten zien dat zij en Tyga nog contact hadden terwijl hij al met Kylie was."

Volgens de ingewijde is het halfzusje van Kim Kardashian bang voor model Blac Chyna. "Ze doet alsof dat niet zo is, maar in werkelijkheid is ze onzeker en daar heeft Blac Chyna geen last van."

Kylie zou haar zussen om hulp hebben gevraagd. "Maar de Kardashians weten dat ze niks kunnen ondernemen, Blac Chyna en Amber zijn meedogenloos. Tyga doet ook zijn best om zijn ex ervan te overtuigen dat ze de vuile was niet buiten moet hangen, maar daar heeft Blac Chyna geen boodschap aan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren