logo songteksten.net

'Boete voor Mischa Barton'

LOS ANGELES - Mischa Barton heeft een flinke boete gekregen. De actrice besloot zich op het laatste moment terug te trekken uit een film, maar het voorschot dat Mischa daarvoor had gekregen zou ze niet terug willen geven en daar is de filmmaatschappij boos over.

Barton zou een boete hebben gekregen van 1060 dollar, die moet binnen dertig dagen worden overgemaakt. "Mischa kreeg 20.000 dollar voorschot om de hoofdrol te spelen in de film Promoted. Vlak voor de eerste opnamedag liet het management van Barton via een e-mail weten dat Mischa had besloten om toch niet mee te doen", laat producer Daniel Lief weten.

"Ze heeft het geld geaccepteerd, ze is niet komen opdagen en nu wil ze die 20.000 dollar niet teruggeven", vervolgt Lief. Hij zegt er wel uit te willen komen. Daarom heeft hij een aanklacht ingediend en is besloten dat Mischa zowel de boete als het voorschot moet betalen.

Mischa liet zich een tijdje geleden opnemen in een afkickkliniek. Volgens RadarOnline leek het erop dat Barton haar leven weer op orde had, maar onlangs zou ze een terugval hebben gehad. "Deze film had veel voor haar kunnen betekenen. Ze heeft zichzelf in een lastige situatie gebracht, zowel op privégebied als op werkvlak."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren