logo songteksten.net

Kelly Rutherford zet zaak kids door in Monaco

MONACO - Kelly Rutherford was donderdag in Monaco voor de rechtszaak rondom haar kinderen. In augustus besloot de rechter in New York dat de twee kinderen terug naar hun vader in Monaco moesten. Nu zet de actrice de zaak om het ouderlijk gezag door in het vorstendom.

Het is niet duidelijk wat de rechter heeft besloten, maar Kelly's advocaat in de Verenigde Staten vertelde People dat ze hoopte dat de kinderen terug naar de Verenigde Staten zouden worden gestuurd. Een bron van New York Daily News wist echter te melden dat de hoorzitting enkel om het vaccineren van de kinderen ging. Kelly zou hierop tegen zijn en haar ex, de Duitse zakenman Daniel Giersch, zou de rechter hebben gevraagd hem het recht te geven dit toch te doen.

Giersch verhuisde in 2012 naar Monaco, nadat zijn visum voor de Verenigde Staten verlopen was. De rechter besloot toen dat de nu 8-jarige Hermes en 6-jarige Helena bij hem moesten wonen, omdat Kelly makkelijker heen en weer zou kunnen reizen. Inmiddels heeft de regeling haar volgens haar advocaten echter financieel en emotioneel uitgeput.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren