logo songteksten.net

Taylor Swift krijgt bloemen van Kanye

LOS ANGELES - Taylor Swift en Kanye West zijn goede vrienden. De rapper heeft zijn collega verrast met een enorm boeket bloemen, zo laat de zangeres weten via Twitter.

"Awww Kanye heeft me de meest prachtige bloemen ooit gestuurd", schrijft Taylor bij een foto van zichzelf naast het vierkante bloemstuk. Waarom West de witte bloemen naar Swift heeft gestuurd, is niet bekend.

De twee sterren spraken elkaar vorige week tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards in Los Angeles. De zangeres mocht een prijs uitreiken aan Kanye. Tijdens zijn ontvangstspeech vertelde Kanye dat hij in 2020 president van Amerika wil worden. Bij haar tweet deelt Taylor nu de hashtag #KanTay2020. Ze lijkt haar collega dus te steunen in zijn doel.

De twee sterren zijn overigens niet altijd goed bevriend geweest, wat jaren terug besprong Kanye het podium tijdens een prijsuitreiking. Taylor had de prijs gewonnen, maar volgens Kanye had Beyoncé meer recht op de award. Daarvoor bood West later meerdere keren zijn excuses aan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren