logo songteksten.net

Katie Price wil zo veel mogelijk kinderen

LONDEN - Katie Price heeft al vijf kinderen, maar als het aan haar ligt komen er nog veel meer kindjes. "Ik ga net zolang door totdat de dokter zegt dat ik geen kinderen meer kan krijgen", zegt het model in het programma Being Mum.

Helaas voor de 37-jarige Katie is er wel een nadeel aan haar wens. "Ik haat het om zwanger te zijn, echt waar. Maar toch wil ik nog steeds meer kinderen", zegt ze. Waarom Katie zo dol is op kinderen? "Ik geniet van de verantwoordelijkheid die ik heb als moeder van mijn kinderen. Ik vind het heerlijk dat zij van mij houden en ik van hen, het is onvoorwaardelijke liefde."

Katie heeft een zoon genaamd Harvey (13) uit haar relatie met Dwight Yorke en ze heeft twee kinderen uit haar huwelijk met Peter Andre; Junior van tien jaar en Princess van acht jaar. Dan heeft ze ook nog twee kinderen van haar huidige partner Kieran Hayler; de tweejarige Jett en de dertien maanden oude Bunny.

Katie praat tijdens het interview uitgebreid over Harvey, hij is geboren met een handicap. "Ik vind het goed om mensen te laten zien dat ze niet bang hoeven te zijn voor een kindje met een handicap. Het is hard werken, maar je kan nog steeds heel veel als ouder."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren