logo songteksten.net

Kritiek op ingelaste modeshow Kanye West

NEW YORK - Kanye West toont woensdag tijdens de New York Fashion Week zijn nieuwe collectie en heeft voor de verrassingsshow op het laatste moment uitnodigingen verstuurd. De rapper krijgt nu al kritiek op zijn surprise.

Zo zegt designer Anne Bowen: ''We zijn al een jaar bezig met de voorbereidingen. Onze show staat al maanden gepland in de kalender en ons bedrijf heeft er aanzienlijk in geïnvesteerd. En nu horen we ineens dat Kanye West op hetzelfde tijdstip en dezelfde datum een show organiseert''.

Bowen wordt nu gedwongen haar show te verplaatsen om nog enigszins op te vallen. ''Kanye weet dat hij enorme media-aandacht genereert. Het is gewoon niet ethisch om het zo aan te pakken. Het voelt als David tegen Goliath. We hebben met hart en ziel gewerkt aan onze show en verdienen het niet ondergelopen te worden", zegt Bowen tegen Women's Wear Daily.

Kim Kardashian heeft op Instagram een tipje van de sluier opgelicht over de nieuwe collectie van haar man, met een foto waarop ze laarzen draagt tot ver boven de knieën. Het schoeisel heeft een open teen. ''Voorproefje van Yeezy Seizoen 2'', schreef ze bij de foto.

Kanye West presenteerde in februari zijn eerste collectie, die hij voor Adidas heeft ontworpen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren