logo songteksten.net

Sara Kroos is niet 'minder rauw'

AMSTERDAM - Sara Kroos trekt momenteel met haar achtste solovoorstelling door het land. Aan het AD vertelt de cabaretière dat ze in de afgelopen jaren niet 'minder rauw' is geworden. "Ik ga nog altijd over het randje als het moet", aldus Kroos.

"In mijn eerste shows vloog ik nogal eens uit de bocht, schoot vaak met losse flodders", vertelt Sara die ook benadrukt dat ze toen pas zeventien jaar oud was. "Onrustig, een ongeleid projectiel." Inmiddels heeft Sara naar eigen zeggen 'meer dan ooit' haar vorm gevonden. "En ja, nog steeds grof en scherp als de voorstelling dat vraagt. En met zelfspot. Je moet altijd naar jezelf kijken, om jezelf blijven lachen."

De nieuwe voorstelling van Kroos heet Doorgefokt. "We barsten van de systeemfouten, maar ons wordt voortdurend opgedrongen dat we die niet mogen accepteren. In glossy's lees je wat de norm van schoonheid is, krijg je tips hoe je er sexy uit moet zien", legt Sara uit. "Ik vond het heerlijk om te schrijven. Ik heb wel iets met tekortkomingen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren