logo songteksten.net

Kids André Hazes staan stil bij dood vader

AMSTERDAM - Roxeanne en Dré Hazes staan woensdag stil bij het overlijden van hun vader, precies elf jaar geleden. De kinderen van de volkszanger halen op Instagram herinneringen op aan hun vader.

"Wat zou het fijn zijn als ik nog een vader had", schrijft Dré. "Een vader waar je mee kon lachen, een biertje mee kon drinken of gewoon mee kon praten. De vader die ik ooit bezat moest mij op veel te jonge leeftijd verlaten." Dré was tien jaar toen zijn vader stierf na twee hartinfarcten en een hartstilstand. "Ik mis hem steeds meer nu ik ouder geworden ben. Ik zou hem zo graag willen laten zien en laten weten dat ik veel van hem in mij herken. Ik ben blij dat ik zijn naam dragen mag, dat mag iedereen weten. Niet alleen ik, maar heel Nederland, zal mijn vader nooit vergeten. Ik zie je op een dag boven ouwe pik!"

Roxeanne, die elf jaar was toen André overleed, houdt het bij een korter bericht. "Mijn vader, mijn held. Voor altijd jouw kleine meisje", schrijft Roxeanne bij een foto van haar en haar vader.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren