logo songteksten.net

Model: Scott Disick is niet mijn vriend

LOS ANGELES - Het achttienjarige model dat de afgelopen week regelmatig is gezien met Scott Disick beweert dat de twee geen relatie hebben. TMZ schrijft dat Lindsay Vrckovnik dat tegen haar vriendinnen heeft gezegd.

Lindsay heeft haar vriendinnen gezegd dat ze niks heeft gedaan met de ex van Kourtney Kardashian. Ze zou aan het reizen zijn met een groepje modellen toen ze Scott ontmoette in New York. Toen het groepje meisjes voorstelde om hun reisje voort te zetten in Miami zou Disick hebben besloten om mee te gaan.

Verschillende media publiceerden afgelopen dagen foto's van Scott met de blondine. Er gingen gelijk geruchten dat het model de nieuwe vriendin was van de realityster. De uit Canada afkomstige Lindsay zou een vriend hebben en door de foto's van haar en Scott zou haar relatie nu in zwaar weer zijn gekomen.

TMZ meldt dat er iets niet helemaal klopt aan het verhaal van het model. Zij stelt dat de twee elkaar pas vorige week hebben ontmoet, maar volgens de website werden Scott en Lindsay in juli ook al eens samen gezien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren