logo songteksten.net

'Nanny wil Ben Affleck terugpakken'

LOS ANGELES - Ben Affleck kan zijn borst nat maken. Volgens OK! Magazine is Christine Ouzounian, de nanny met wie hij een affaire zou hebben gehad, helemaal klaar met de acteur. Ze zou van plan zijn om een boek te schrijven met allerlei sappige details over hun verhouding.

Affleck zou de 28-jarige Ouzounian hebben laten weten dat hij zich wil focussen op zijn gezin en misschien zelfs op een verzoening met zijn ex Jennifer Garner. "Christine is boos en in de war. Ze heeft gezegd dat Ben zich zorgen moet gaan maken, want wat haar betreft is dit allemaal nog niet voorbij", aldus een bron aan het blad.

Ben zou bang zijn dat Christine van alles over hem en hun affaire zal loslaten. "Hij is bang dat ze alles dat hij ooit tegen haar heeft gezegd naar buiten zal brengen. Hij vreest zelfs dat ze hun gesprekken heeft opgenomen", aldus de ingewijde die ook zegt dat Ben zich realiseert dat het allemaal zijn eigen schuld is.

Eerder gingen er ook al geruchten dat Ouzounian details over de affaire prijs wou geven. Ze zou hier toen van af hebben gezien omdat ze een geheimhoudingscontract had getekend toen ze werd aangenomen bij Ben en Jennifer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren