logo songteksten.net

Ashley Judd geïntimideerd door studiobaas

NEW YORK - Ashley Judd is zo'n twintig jaar geleden seksueel geïntimideerd door een grote studiobaas. "Het kostte me jaren om dat incident te evalueren en me te realiseren dat het ongelofelijk verkeerd en illegaal was", aldus de actrice in een interview met Variety.

De studiobaas probeerde Judd steeds in zijn buurt te krijgen, zonder anderen erbij. Hij deed dat onder het mom van dat hij wilde praten over rollen in films. "Hij vroeg of we in zijn hotel samen wat konden eten. Dan kwam ik daar en was hij in zijn hotelkamer. Hij vroeg me of ik hem wilde helpen met het uitkiezen van zijn outfit. Hij bleef maar onderhandelen. 'Laten we dit doen, laten we dat doen'. Hij vroeg of ik kwam kijken hoe hij ging douchen. Ik zei overal nee op."

Later sprak ze met collega's over het incident. Die bleken dezelfde ervaringen te hebben met dezelfde studiobaas. "Het duurde een tijd voordat ik aan mezelf kon toegeven wat er was gebeurd en dat het om seksuele intimidatie ging. Dat is illegaal. Ik heb het mezelf heel moeilijk gemaakt doordat ik destijds niet zei: Oké klootzak, ik bel de politie."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren