logo songteksten.net

Cara Delevingne duwt paparazzo omver

PARIJS - Cara Delevingne staat inmiddels bekend als fervent paparazzihater. Nadat ze zich regelmatig uitsprak tegen opdringerige fotografen, ging ze er dinsdag een te lijf.

Verschillende camera's legden vast dat het model op een fotograaf afstapte toen ze met haar vriendin St. Vincent en Kendall Jenner onderweg was naar een restaurant in Parijs. Toen de betreffende fotograaf zich luidruchtig opdrong bij haar vriendin, draaide Cara zich om om hem een duw in zijn rug te geven. Tevreden met haar actie, huppelde ze snel het restaurant in.

Op Twitter deelde ze een van de video's die het incident vastlegde. "Geachte man, als je in de weg loopt, heb ik het recht je te verplaatsen", schreef ze even na het incident. Vorige maand deed ze op Twitter al uitgebreid haar beklag over opdringerige fotografen. Zo voelde ze zich tijdens een bezoek aan Milaan naar eigen zeggen alsof ze een dier in de dierentuin was. Wel was ze blij dat ze via de social media haar frustraties kon delen: "Als ik mijn woede bij jullie niet kon ventileren zouden dit soort situaties waarschijnlijk eindigen in geweld."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren