logo songteksten.net

Nick Gordon probeert rechtszaak te stoppen

ATLANTA - Nick Gordon ontkent alle aantijgingen dat hij iets te maken zou hebben met de dood van zijn vriendin Bobbi Kristina Brown. Hij vindt de rechtszaak die tegen hem is aangespannen dan ook buitensporig. Dat melden Amerikaanse media.

Gordon heeft bij de rechter een verzoek ingediend om de zaak tegen hem te staken zolang het strafrechtelijk onderzoek naar de dood van Brown nog loopt. In de documenten die hij deze week bij de rechter indiende stelt Gordon bovendien dat vanwege negatieve media-aandacht er allerlei vooroordelen zijn ontstaan die in zijn nadeel zullen werken als de jury zijn oordeel velt.

Gordon doet het verzoek vlak nadat bekend werd dat een officier van justitie in Georgia bezig is een jury samen te stellen. Bedelia Hargrove, de conservator van Bobbi Kristina Brown, toonde zich vastberaden om Gordon terecht te stellen omdat hij volgens haar Bobbi Kristina gedrogeerd zou hebben, dat vervolgens leidde tot haar dood. Vorige maand nog deden de advocaten van Gordon de aantijgingen af als onzin en laster.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren