logo songteksten.net

Manager Jake: Barbie luisterde niet meer

AMSTERDAM - Jake Hampel, voormalig manager van tv-duo Barbie en haar man Michael, is er verbolgen over dat Barbie zijn adviezen in de wind sloeg. Aan Metro vertelt hij dat de blondine niet meer naar hem luisterde.

"Barbie en Michael hebben tegenwoordig allerlei adviseurs om zich heen, die beslissingen nemen waar ik mij niet in kan vinden. Het fenomeen Barbie is ontstaan door haar fans en de media. Als je dan vervolgens tegen ieder interview nee zegt en roept dat je je fans zat bent, is dat niet handig. Net als het boek van Barbie, Samantha van Bimbo naar Businessbabe, wat buiten mij om is geregeld. Dat boek verkocht voor geen meter."

Hampel vertelt ook dat hij via de media moest vernemen dat er sprake was van een nieuwe realityserie in Spanje. "Als dat soort zaken niet meer met mij worden besproken, ga ik er ook geen energie meer in stoppen." Hij denkt dat Samantha van der Plas-de Jong, zoals Barbie eigenlijk heet, niet meer naar hem luistert omdat ze nou eenmaal beter luistert naar Michael. "Kijk, met hem moet ze in bed liggen, met mij niet. Maar of Michael ook verstand van zaken heeft, weet ik niet."

Gezin

Als reden voor de breuk geeft hij ook op dat hij meer tijd wil besteden aan zijn gezin, met wie hij het security-bedrijf Star Security heeft en waarover hij met RTL5 een reality-programma gaat maken. Verder benadrukt hij dat ze niet met ruzie uit elkaar zijn gegaan. "Op persoonlijk vlak staat wat mij betreft de deur altijd open."

Barbie denkt daar anders over. Volgens de blondine en haar man Michael heeft Hampel het te druk met zijn eigen tv-carrière. De Cherso-ster noemde haar oud-manager een huichelaar en tegen RTL Boulevard zei ze eerder dat ze Jake had ontslagen 'omdat hij geen manager voorstelt en hij kan z'n taak niet doen. Nu word ik niet rijk.'

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren