logo songteksten.net

Selena Gomez baalt van negatieve berichten

LOS ANGELES - Selena Gomez vindt het maar niks dat media af en toe onaardige dingen over haar schrijven. Eerder dit jaar verscheen er een foto van de zangeres in bikini op het strand. "Het was voor het eerst dat iemand mij dik noemde. Maar dat was het niet alleen. Er werd toen ook over mij geschreven dat het niet goed ging en dat ik een rommeltje van mijn leven maakte", aldus Selena.

Gomez begreep er helemaal niks van. "Dat werd gezegd nadat ik op vakantie in een bikini werd gespot? Ik zie ook wel dat die bikini een beetje te klein voor mij was, maar dat maakte mij eigenlijk niet uit", zegt ze lachend.

De volgende dag deelde Selena een foto van zichzelf in een ander sexy badpak. "Ja, ik vond het zo vervelend", aldus Selena die per se van zich wilde laten horen. "Ik wil gewoon niet dat ze winnen en mij naar beneden kunnen schrijven." Selena (23) schreef bij de foto dat ze goed in haar vel zat. "Dat was dus uiteindelijk het verhaal van de volgende dag."

Gomez vertelde deze week in een ander interview dat ze in 2013 chemotherapie onderging voor de auto-immuunziekte Lupus.In die tijd werd ze ook geconfronteerd met roddels. "Ik wilde zo graag zeggen: 'jullie hebben geen idee. Ik onderga chemotherapie. Jullie zijn klootzakken.' Maar ik sloot mezelf op totdat ik weer comfortabel met mezelf was."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren