logo songteksten.net

Kanye West doet auditie voor American Idol

SAN FRANCISCO - Kanye West dook zaterdag opeens op bij de audities voor American Idol. Juryleden Jennifer Lopez, Harry Connick Jr. en Keith Urban konden hun ogen niet geloven.

''Verrassing'', schreef Kim Kardashian op Instagram bij een foto van haar man bij de audities van de talentenjacht. Vooral Jennifer Lopez is stomverbaasd en moet erg lachen, zo is te zien op de kiekjes. En voor de verandering heeft ook Kanye een grote glimlach op zijn gezicht.

De Yeezy-ster wist de juryleden behoorlijk te imponeren want de rapper ging naar huis met een gouden ticket, wat betekent dat hij gelijk door is naar de finale. Backstage werd West dan ook als een held onthaald door American Idol-presentator Ryan Seacrest, die ook een fotootje hiervan op Instagram plaatste.

Kim en Kanye waren zaterdag in San Francisco voor een benefietgala voor president Barack Obama. Op het evenement sprak Obama ook over de presidentiƫle ambities van West en had nog wat advies voor hem. In ruil daarvoor kreeg Obama twee paar speciale Yeezy-sneakers cadeau.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren