logo songteksten.net

Acteur Guy Pearce gescheiden

LONDEN - Na aan huwelijk van achttien jaar is acteur Guy Pearce gescheiden van zijn vrouw Kate Mestitz. De voormalig Neighbours-acteur bevestigt op Twitter dat zijn huwelijk met de psychologe voorbij is.

''De geruchten zijn waar, ben ik bang. Kate en ik gingen begin dit jaar ieder ons eigen weg. We zullen eeuwig van elkaar blijven houden." Na de bekendmaking plaatste hij nog twee foto's van betere tijden. ''De beste 20+ jaren van mijn leven met deze prachtige vrouw", schreef hij bij een foto van zijn ex.

Hello Magazine beschikt over een verklaring van de 48-jarige acteur: ''Kate en ik zullen elkaar altijd blijven liefhebben en steunen en we blijven de beste vrienden. Niemand kent me zoals Kate doet. We zijn elkaar erkentelijk voor het wederzijdse respect. We zijn beide enorm gegroeid tijdens onze relatie, maar spijtig genoeg is nu de tijd gekomen om uit elkaar te gaan."

Guy was pas twaalf jaar toen hij Kate leerde kennen. Nadat hun wegen elkaar opnieuw kruisten, sprong de vonk over. Ze trouwden in 1997. Guy Pearce brak als acteur door met zijn rol in Priscilla Queen of the Desert in 1994. Deze zomer begon hij met de opnames van Brimstone, de nieuwe film van regisseur Martin Koolhoven die volgend jaar uitkomt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren