logo songteksten.net

'Kourtney wil ouderlijk gezag niet delen'

LOS ANGELES - Kourtney Kardashian zou niet van plan zijn om het ouderlijk gezag te delen met ex Scott Disick, de vader van haar drie kinderen. "Zij vindt hem een alcoholist die een puinhoop van zijn leven maakt", laat een anonieme bron aan People weten.

Het is drie maanden geleden dat er een einde kwam aan de negen jaar durende relatie van Kardashian en Disick. "Het lijkt erop dat Kourtney nu echt klaar is met Scott", vertelt de bron. Er wordt gewerkt aan een overeenkomst tussen de twee over de kinderen, maar Kardashian zou niet willen dat Disick de kinderen zonder toezicht bij zich heeft. Kardashian (36) wil naar verluidt alleen 'beperkte bezoeken onder toezicht' toestaan.

Het voormalige paar zou ook bezig zijn met een financiƫle overeenkomst. Intussen gaat het met Kardashian de goede kant op, weet de bron. "Hoewel het niet makkelijk is om alleenstaande moeder te zijn, is Kourtney het wel gewend om alleen voor de kinderen te zorgen. Ze heeft wel wat hulp gehad van een nanny omdat ze werkt, maar ze probeert zo veel mogelijk tijd met haar kinderen door te brengen."

Kardashian en Disick zijn ouders van zoons Mason (5) en Reign (9 maanden) en dochter Penelope (3).

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren