logo songteksten.net

Lieke Veld: over vijf jaar heb ik kinderen

AMSTERDAM - Lieke Veld schat in dat ze over vijf jaar een aantal kinderen heeft. “Als alles goed gaat”, zegt de dj van Qmusic in een interview met Viva. Lieke trouwde vorig maand met haar Qmusic-collega Wietze de Jager.

Lieke en Wietze willen een groot gezin. “Wietze komt uit een gezin van acht kinderen, dat lijkt me wat veel. Ik heb zelf een broer en een zus. Vier kinderen lijkt me ook wel leuk. Maar goed, dat zeg ik nu allemaal heel stoer, maar ik heb nog geen bevalling meegemaakt.”

Wietze is volgens zijn echtgenote zo leuk omdat hij ‘eerlijk en heel direct’ is. “Als hij iets of iemand leuk vindt, dan weet je zeker dat hij het ook echt meent. Hij is grappig, ook buiten de radiostudio. En hij is iemand die alles uit een dag wil halen. Hangen op de bank is er niet bij.”

Nu ze is getrouwd met een overtuigd christen, denkt Lieke erover toe te treden tot de protestantse kerk. “Dat zie ik wel gebeuren, ja.” De 29-jarige dj vindt het geloof ‘interessant’. “Ik ga vaak mee als hij naar de protestantse kerk gaat.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren