logo songteksten.net

'Gavin Rossdale ging vreemd met nanny'

LOS ANGELES - Het huwelijk van Gwen Stefani en Gavin Rossdale is stukgelopen omdat Gavin is vreemdgegaan met de nanny van het gezin. Dat schrijft Us Weekly.

Volgens het blad had de zanger al ruim drie jaar een affaire met Mindy Mann, het kindermeisje dat voor Gwen en Gavins zonen Kingston, Zuma en Apollo zorgde. In februari zou de No Doubt-frontvrouw expliciete teksten van haar man en de nanny en naaktfoto's van Mindy hebben gevonden op de iPad van het gezin.

"De iPad was gekoppeld aan Gavins telefoon", vertelt een vriend van de familie. "Een van de andere nannies ontdekte het en vertelde het aan Gwen." Nanny Mindy werd vervolgens ontslagen, maar Gavin zou beweerd hebben dat het slechts om een 'onschuldige flirtpartij' ging. Maanden later bekende hij de affaire en besloot het stel een einde te maken aan hun huwelijk.

Gwen zou kapot zijn van het overspel van haar man, te meer omdat dit ook plaatsvond onder haar neus en ook tijdens haar zwangerschap van Apollo. "Ze voelt zich beschaamd, gekrenkt en is razend", aldus de bron.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren