logo songteksten.net

'Leven Lamar wordt nooit meer zoals het was'

LOS ANGELES - Het gaat langzaam met het herstel van Lamar Odom. Vijf weken nadat hij bewusteloos in een bordeel werd aangetroffen, is de voormalige topsporter nog lang niet de oude. "Lamar is wel een beetje vooruitgegaan maar de cognitieve beperkingen die hij nu heeft, maken zijn leven tot een grote uitdaging. Hij kan niet zelfstandig lopen en worstelt met zijn verbale communicatie", laat een insider aan People weten.

Dit zouden gevolgen zijn van de bijna fatale overdosis, waardoor hij zuurstofgebrek en beroertes kreeg. Odom (36) zal in de toekomst ondersteuning nodig hebben bij het volbrengen van alledaagse taken. "Lamar moet nog een hele tijd in het ziekenhuis blijven", zegt de anonieme bron uit de omgeving van Khloé Kardashian, de vrouw van Odom. "En als hij eruitkomt, heeft hij fulltime zorg nodig. Hij is niet in staat voor zichzelf te zorgen. Zijn leven zal nooit meer worden zoals het was."

De voormalige basketballer is volgens de insider wel een 'vechter die elke dag keihard werkt aan zijn herstel'. Ook zou hij dankbaar zijn voor de steun van Kardashian, van wie hij lange tijd gescheiden leefde. "Lamar heeft veel geluk dat Khloé in zijn leven is. Zij is geweldig voor hem."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren