logo songteksten.net

'N SYNC feliciteert Adele met record

LOS ANGELES - Adele heeft een record dat al vijftien jaar op naam stond van 'N SYNC verbroken. De boyband had al jaren het record van meest verkochte albums in een week op hun naam staan, maar met de komst van het nieuwe album van de Britse zangeres is daar verandering in gekomen.

'N SYNC verkocht in 2000 ruim 2,4 miljoen exemplaren van hun tweede album No Strings Attached. Adele bracht vrijdag haar langverwachte plaat 25 uit. Billboard schrijft dat daar dinsdag, dus na nog geen week, al meer dan 2,4 kopietjes van over de toonbank zijn gegaan.

De jongens van 'N SYNC zijn de minsten niet en hebben de zangeres al gefeliciteerd met deze mijlpaal. "We zeggen nu officieel Bye Bye Bye tegen het record van meest verkochte albums in een week op het moment dat Adele Hello tegen de wereld zegt. Gefeliciteerd", aldus bandlid Lance Bass via Twitter.

Zijn collega Joey Fatone heeft via Billboard ook gereageerd. "Records zijn ervoor om verbroken te worden", zegt hij. "Maar gezien de technologie en de muziekindustrie op dit moment, dacht ik dat het toch lastig zou zijn om dit record te verbreken", zegt Fatone eerlijk. Hij noemt de zangeres een zeldzaam talent. "Ik ben een grote fan en heb zelfs dat album gekocht."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren