logo songteksten.net

Will Smith ziet politieke carrière wel zitten

LOS ANGELES - Will Smith maakt zich zorgen over de politieke situatie in zijn land en overweegt daarom een politieke carrière. Dat vertelt hij aan The Hollywood Reporter.

"Als ik naar het politieke landschap kijk, denk ik dat mijn toekomst daar wel eens zou kunnen liggen. Ze hebben me misschien wel nodig daar", vertelt de 47-jarige acteur die zich steeds vaker ongemakkelijker voelt bij de Amerikaanse politiek. "Dit is het eerste jaar dat ik zodanig geagiteerd ben dat ik niet kan slapen. Dus ik heb het gevoel dat ik in de nabije toekomst mijn stem op een andere manier moet gaan inzetten."

De acteur is zich ervan bewust dat het vak van politicus niet gemakkelijk is, maar die uitdaging spreekt hem juist aan. "Ik ben een klimmer. Als ik een berg zie, wil ik die beklimmen. Ik ben geen kampeerder, ik vind het niks om te lang op één plek te blijven zitten." Bovendien zou de politiek wat meer substantie aan zijn CV geven: "Ik wil mezelf nuttig maken. Ik denk mijn oma dat altijd hoopte, dat ik mezelf nuttig maak voor andere mensen in dit leven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren