logo songteksten.net

Ed Sheeran ongemakkelijk op awardshows

SYDNEY - Hij werd het podium opgetrokken op talloze awardshows, maar toch voelt Ed Sheeran zich nog steeds niet thuis op de met sterren overladen evenementen. Dat vertelt hij aan de Australische Rolling Stone.

"Op prijzengala's krijg ik nooit het gevoel alsof ik erbij pas, maar misschien voelen veel artiesten zich zo", vertelt de singer-songwriter. "We spelen allemaal een toneelstukje om daar te zitten." Toch komt Ed mensen tegen die op dezelfde golflengte zitten en graag zichzelf zijn, zoals Taylor Swift. "Op haar 4th Of July-feestje waren er alleen maar vrienden en het was erg ontspannen. Er was geen glitter of glamour."

Ed, die bekend staat als de gewoon gebleven jongen, wil zich niet bezig houden met de negatieve kanten van het beroemd zijn. Klagen over herkend worden op straat doet hij dan ook niet, "Mensen zijn altijd beleefd. Ik vind het irritant als succesvolle artiesten gaan klagen over wat ze allemaal niet meer kunnen doen. Ik heb mijn hele leven op het punt willen staan waar ik nu sta. Negatieve dingen benadrukken zou een grote fout zijn." De zanger koestert juist zijn succes: "Als het vanaf nu allemaal bergafwaarts gaat, zal ik juist elk van deze momenten willen herleven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren