logo songteksten.net

Weer zaak tegen Porsche voor dood Paul Walker

LOS ANGELES - De nabestaanden van Paul Walker en Roger Rodas blijven volhouden dat Porsche verantwoordelijk is voor de dood van de twee. Nu spant ook de vader van Paul een zaak aan tegen de automaker, meldt People.

De Carrera GT waarin de acteur en zijn vriend verongelukten zou volgens de nieuwe zaak niet veilig genoeg zijn geweest. Zo zou de wagen niet stabiel genoeg zijn en hadden betere brandstofleidingen kunnen voorkomen dat de auto snel in brand zou vliegen.

De zaak lijkt erg op de zaken die Pauls dochter en Rogers weduwe eerder aanspanden. Porsche deed alle beschuldigingen meerdere malen af als onzin en wees op het politierapport, dat erop wijst dat de bestuurder verantwoordelijk was voor het dodelijke ongeluk. Zo zou bestuurder Rodas tussen de 130 en 145 kilometer per uur hebben gereden binnen de bebouwde kom. "De Carrera GT in kwestie was misbruikt en aangepast", meldde het automerk vorige week naar aanleiding van de zaak van Meadow Walker. De twee hadden beter kunnen weten, benadrukte het bedrijf in een statement: "De auto werd verkeerd gebruikt en niet juist onderhouden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren