logo songteksten.net

Nicolette van Dam zingt in Christmas Show

AMSTERDAM - Nog even dan is het weer Kerst en dan wordt de Amsterdamse Ziggo Dome omgetoverd tot kerstparadijs voor The Christmas Show. Tijdens de show wordt een kerstsprookje verteld en staat muziek centraal. Ook Nicolette van Dam draagt haar steentje bij. "Er wordt heel veel gezongen en ik moet ook een beetje zingen", vertelt de presentatrice aan ANP Video.

"Ik heb nog niet heel veel gezongen en ik ben ook geen zangeres, dus het is wel een uitdaging", vervolgt de blonde Nicolette die de kerstfee speelt in de show. "Maar ik vind het wel heel leuk. Over een maand is het al zo ver. Dus het is kort dag", aldus Van Dam die ook vertelt dat de repetities nu snel gaan beginnen. "We zetten onze tanden erin om het de mooiste show van Nederland te maken", zegt ze. "We willen dat iedereen met het ultieme kerstgevoel naar huis gaat."

Zingen is tijdens de shows niet de enige uitdaging voor Nicolette. Als een echte kerstfee zal ze door de Ziggo Dome vliegen. "Dat is wel spannend", zegt Nicolette. 'Vliegles' heeft ze nog niet gehad. "Maar ik heb er alle vertrouwen in, want er zit een goed team achter."

David Griffhorst

Jamai zal ook een aantal nummers zingen tijdens de show. Volgens de artiest wordt het een bijzondere show. "Ook technisch gezien wordt het heel bijzonder, heel groots", aldus Jamai. De show wordt geregisseerd door David Grifhorst, bekend van The Passion. "De set ziet er fantastisch uit en de line-up is geweldig." Onderdeel van die line-up is ook Ron Brandsteder. Hij kruipt onder andere in de rol van kerstman. "Dat is natuurlijk een zeer eervolle opdracht die je niet zomaar aan iedereen kan toevertrouwen. Daar moet je toch wel gevoel voor kerst voor hebben", zegt hij.

The Christmas Show vindt plaats op 26 en 27 december. Ook Edsilia Rombley, Justen Beer en O’G3NE hebben een rol in de nieuwe productie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren