logo songteksten.net

Ruud en Beau rennen voor goed doel

AMSTERDAM - Beau Schneider en Ruud Feltkamp doen over een paar maanden mee aan de marathon in Utrecht. De twee Goede tijden, slechte tijden-sterren rennen mee voor KWF Kankerbestrijding, zo vertellen ze aan RTL Boulevard.

"Toen ik werd gevraagd dacht ik gelijk aan Ruud. Ik wist zeker dat hij dit ook wel wilde", vertelt Beau aan Boulevard. "Hij heeft ook gelijk ja gezegd", zegt de acteur over zijn collega. "De marathon staat symbool voor een strijd, een strijd voeren om beter te worden."

De marathon vindt plaats in maart en daarom zijn de jongens nu snel begonnen met trainen. "Ik heb noog nooit een marathon gelopen, maar het komt vast goed", vervolgt Schneider. "Ik zie tot nu toe geen belemmeringen." Daar sluit Ruud zich bij aan. Hoewel hij eerlijk bekent dat hij niet zo goed is in lange stukken hardlopen. "Ik ben meer van de korte afstanden."

Schneider doet onder andere mee omdat hij een paar jaar terug zijn eigen moeder verloor aan kanker. "Het was zo prettig dat ik GTST toen als rots in de branding had. Ik was daar, ik kon mij concentreren op mijn rol en iedereen was goed voor me", zegt Beau.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren