logo songteksten.net

Sami wil eigen muziek uitbrengen

AMSTERDAM - De Nederlandse singer-songwriter Sami kan niet wachten totdat zijn fans eindelijk zijn eigen muziek kunnen horen. Dat vertelt de zanger die bekend is geworden door het zingen van covers aan RTL Boulevard.

"Ik ben nu bezig in de studio en ik kan niet wachten om dat uit te brengen en het mijn fans te laten horen", zegt de artiest die miljoenen kijkers over de hele wereld trekt met zijn video's op YouTube.

Voordat Sami begon met het zingen van andermans werk maakte hij zijn eigen nummers. "Het grappige is dat ik eigenlijk altijd hele originele liedjes maakte, totdat ik heel veel YouTubers zag die eigen versies maakten van bekende popliedjes. Dat heb ik toen ook gedaan en dat was echt bizar. Dat trok meer dan honderdduizend kijkers op één dag en dat was meer dan ik ooit had gedacht te halen met mijn eigen nummers."

De 24-jarige Sami kreeg al internationale aandacht doordat voetbalster Sergio Ramos zijn liedjes retweette en Ryan Seacrest zijn muziek in Los Angeles op de radio draaide.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren