logo songteksten.net

Kardashians vieren Thanksgiving

LOS ANGELES - Net als veel andere Amerikanen vieren ook de Kardashians Thanksgiving. Khloé Kardashian laat via Twitter weten dat ze vroeg is opgestaan om voor de hele familie te koken. "Fijne Thanksgiving iedereen. Ben al vroeg begonnen met koken voor de hele familie. Ben zelfs gisteravond al met wat kleine voorbereidingen begonnen", aldus de realityster.

Khloé moest onlangs nog al haar afspraken afzeggen en binnenblijven omdat ze een virus had opgelopen, maar intussen gaat het een stuk beter met haar. "Ik ben moe door de medicijnen die ik slik, maar ik ben vastbesloten. Koken is mijn therapie", vervolgt Khloé. Later deelt de zus van Kim en Kourtney het resultaat van haar uren in de keuken via Instagram.

Te zien is een tafel vol met muffins, taarten en cakes. "Ik vind het heerlijk om mijzelf zo uit te dagen. Nu maar hopen dat het net zo lekker smaakt als dat het er uitziet", aldus Khloé die ook laat weten dat ze nog lang niet klaar is. "Ik heb nog zoveel te maken, maar ik ben ervan overtuigd dat koken mij goed doet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren