logo songteksten.net

Sterren delen eten uit op Thanksgiving

LOS ANGELES - Het waren niet enkel luxe etentjes waar de sterren in de Verenigde Staten van genoten op Thanksgiving. Een aantal maakten van de feestdag gebruik iets goeds te doen voor hun minder bedeelde medemens.

Zo sloot Matthew McConaughey zich aan bij een organisatie in Austin die maaltijden bezorgt bij gehandicapten en andere mensen die hun huis niet kunnen verlaten. "Ik ontmoet een aantal wijze en grappige mensen tegen", zo schreef de acteur op Twitter over de ervaring, waar ook zijn vrouw en drie kinderen bij aanwezig waren.

Ondertussen reed Kendall Jenner met een aantal vriendinnen rond in Los Angeles om sandwiches aan daklozen uit te delen. Daily Mail heeft foto's waarop is te zien hoe het model op verschillende straathoeken het raampje omlaag rolde om mensen op straat blij te maken met voedselpakketjes.

Kendalls oudere zus Khloé Kardashian liet via sociale media haar kookkunsten zien. Naast een familiediner wil Khloé ook wat tijd door te brengen in het ziekenhuis met haar ex Lamar, die hier al een ruim een maand ligt nadat hij bewusteloos werd gevonden in een bordeel.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren