logo songteksten.net

Scott en Caitlyn bij Thanksgiving Kardashians

LOS ANGELES - De hele familie was donderdag samen voor het Thanksgivingdiner van de familie Kardashian-Jenner. Ook Scott Disick, de ex van Kourtney, en Caitlyn Jenner, de ex van Kris, poseerden voor een groepsfoto die jongste dochter Kylie Jenner deelde via Instagram.

Kylie zelf poseerde met de arm van haar vriend Tyga om haar schouder, nadat ze in de talkshow van Ellen DeGeneres al duidelijk maakte dat er niets waar is van geruchten dat het uit is. Daarnaast staan Kanye West en Kim Kardashian die hun dochtertje North een zoen op de wang drukt. In het midden staat Kris Jenner, met Kourtneys jongste zoontje Reign in haar armen. Achter Kris staan zowel haar vriend Corey Gamble als haar ex Caitlyn, die de schouders van haar oudste dochter met Kris, Kendall, vasthoudt. Naast Kendall staan Khloé, Kourtney met haar dochtertje Penelope en Scott met Mason, zijn oudste zoon met Kourtney.

Eerder deze week werden Kourtney en Scott al samen gespot tijdens een lunch zonder hun drie kinderen. Eerder dit jaar maakte Kourtney een einde aan haar relatie met Scott, maar sinds hij een maand succesvol in een afkickkliniek heeft doorgebracht probeert hij haar weer terug te winnen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren