logo songteksten.net

Belastingdienst zoekt Robert Schoemacher

ROTTERDAM - De Belastingdienst heeft vrijdag een oproep in de Staatscourant geplaatst die is gericht aan cosmetisch arts Robert Schoemacher. Hij moet op 15 december voor de Raadkamer in Rotterdam verschijnen.

Uit de oproep valt op te maken dat de Belastingdienst geld van Schoemacher krijgt. Zijn woonadres is niet bekend bij de fiscus, daarom kan hij niet direct benaderd worden. RTL Boulevard meldt de vader van Schoemacher te hebben gesproken. Die verklaart dat zijn zoon weinig persoonlijke bezittingen meer heeft en zelfs zijn auto heeft moeten inruilen voor een goedkoper exemplaar.

Schoemacher kan binnen veertien dagen een zogeheten toepassing van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen aanvragen bij de rechtbank in Rotterdam. Dat is een regeling die iemand helpt om binnen 36 maanden uit de schulden te raken.

Robert Schoemacher zegt vrijdag tegen Shownieuws: "Het is juist dat ik een schuld heb aan de fiscus. Dat gaat op voor veel mensen. Wat heel merkwaardig is, is dat de fiscus beweert niet te weten waar ik woon en daarom maar mijn faillissement aanvraagt. Ik woon in België en de fiscus weet waar: dat blijkt uit alle stukken die ze me de afgelopen maanden gestuurd hebben. Ik ga hier dus tegen in verweer.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren