logo songteksten.net

Jacob Derwig is nooit jaloers op vrouw Kim

AMSTERDAM - Jacob Derwig is nooit jaloers op het succes van zijn vrouw Kim van Kooten. "Welnee. Er is sprake van gezonde jaloezie", vertelt hij in een interview met het AD.

"Als zij mooie dingen maakt, zoals de serie Hollands Hoop en recent Missie Aarde, dan begrijp ik het volkomen dat zij daar heel blij mee is", vervolgt de acteur. Dat heeft hij de afgelopen twee jaar zelf ook meegemaakt met toneelproducties als Who's Afraid of Virginia Woolf. "Wij boffen enorm met ons werk."

Derwig is binnenkort te zien in de film Publieke Werken. Hoewel Jacob al een hele uitgebreide cv heeft, werd hij onlangs toch nog verrast door de impact van een nieuwe rol. Hij was namelijk te zien in de populaire serie Penoza. De aandacht voor deze serie heeft hij naar eigen zeggen 'enorm onderschat'. "Er keken meer dan een miljoen mensen naar. Opeens werd ik overal herkend", zegt Jacob. Zelfs de slager waar hij al twaalf jaar kwam, wist ineens wie hij was. "Zoiets had ik in al die jaren dat ik acteer nog nooit meegemaakt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren