logo songteksten.net

Brad Pitt heeft zijn plek gevonden

LONDEN - Sinds Brad Pitt samen is met Angelina Jolie en een gezin heeft is hij veranderd. "Ik denk dat je het ook in mijn werk kan zien", zegt de acteur tegen Telegraph Magazine.

"Ik was daarvoor al best een aardige acteur, maar had duidelijk mijn goede films en mijn mindere rollen. Ik denk dat ik pas later een echt goede acteur ben geworden", zegt de wereldberoemde ster. "Dat heeft natuurlijk ook veel te maken met leeftijd, ervaring en wijsheid. Maar ik zie ook een duidelijk verschil vanaf het moment dat ik een gezin heb."

"Ik denk dat het hebben van een gezin, en dan doel ik op het hebben van kinderen en een stabiele relatie, iets heel groots is. Iets dat groter dan jezelf is. Ze hebben je nodig, dat je er voor hen bent, ook als ze in het midden van de nacht wakker worden", legt Pitt uit. Brad denkt dat hij hierdoor meer ontspannen in het leven en zijn werk staat. "Als ik een project aanneem dan zorgt dat ervoor dat ik niet bij mijn familie kan zijn, dus dan moet het wel iets zijn waar ik in geloof. Iets wat zij zullen zien en ze trots maakt op hun vader."

Pitt denkt dat hij ook efficiƫnter is gaan denken. "Want door opnames van een film ben ik niet bij mij kinderen. Dus ik lummel niet. Ik ga erheen, doe mijn werk en ga naar huis", aldus de acteur die momenteel samen met zijn vrouw te zien is in de film By the Sea. "Weet je, tegenwoordig kan ik echt niet wachten om naar huis te gaan. Meer dan op ieder ander moment in mijn leven. Ik heb een doel, een echt doel en het voelt alsof ik mijn plek heb gevonden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren