logo songteksten.net

'Rokende Simon Cowell krijgt boetes'

LONDEN - Iedere keer als Simon Cowell in de X Factor-studio's een sigaret opsteekt, moet het jurylid een boete betalen van honderd pond (ruim 140 euro). Een bron vertelt aan Sunday Mirror dat Simon geen zin heeft om steeds naar buiten te lopen als hij wil roken, daarom neemt hij de boetes die hij krijgt maar voor lief.

"Simon maakt er geen geheim van dat hij geniet en ontspant van een sigaret op zijn tijd. Kennelijk is het zijn van een jurylid en de bedenker van dit programma heel sterssvol", aldus de insider. "In plaats van wachten tot het programma is afgelopen en net als ieder ander buiten een sigaret op te steken, kiest Simon er voor om tijdens de reclameblokken te roken", vervolgt de ingewijde.

"Maar die reclames zijn niet heel lang. Dus Simon redt het simpelweg niet om naar buiten te gaan." Daarom rookt Simon dus gewoon in de studio zelf, terwijl dat eigenlijk verboden is. Daarom krijgt het bekende jurylid dan ook steeds een boete van honderd pond. "Mensen zeggen vaak dat roken een dure hobby is. Simon doet daar duidelijk nog een schepje bovenop. Het gaat echt om honderden ponden die hij al aan boetes heeft gehad."

Cowell (56) vertelde onlangs in een interview dat hij er wel eens aan dacht om te stoppen met roken. "Maar ik vind het zo moeilijk om op te geven, want ik hou gewoon echt van een sigaret op z'n tijd."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren