logo songteksten.net

Rebel Wilson is blij met haar figuur

LOS ANGELES - Rebel Wilson is blij met haar ronde figuur. Het maakt haar uniek en anders dan de meeste Hollywoodsterren, vertelt ze in een interview met Cosmopolitan.

"Toen ik in 2009 voor het eerst het kantoor van mijn huidige management binnenkwam, keken ze mij aan en zeiden ze dat ze niemand onder contract hadden staan die er zo uitzag als ik. De volgende dag kon ik tekenen", zegt de actrice trots. Wilson zegt dat ze anders is. "En ik wil niet concurreren met glamoureuze en mooie mensen. Bij mij gaat het om hersenen, gevoel en om wie je van binnen echt bent. Ik ben heel blij met mijn figuur."

Wilson vertelt in het gesprek met het blad dat ze graag wat lekkers eet. "Ik hou van ijs en toetjes. Zowel op tijden dat het goed gaat als op momenten waarop ik verdrietig ben", legt Rebel uit. "Als ik een hele goede dag heb gehad dan wil ik dat vieren met eten en als ik een stressvolle dag heb gehad dan is eten een soort troost."

Toch is Rebel de laatste jaren, sinds ze in Los Angeles is komen wonen, gezonder gaan leven. "Als je in LA woont dan leer je veel over gezond leven. Ik drink nu ook groene smoothies en ik eet soms glutenvrij", bekent Rebel lachend. "Maar dat doe ik niet altijd hoor. Ik ben niet gek."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren