logo songteksten.net

Anouk onzeker door meerdere miskramen

DEN HAAG - Anouk heeft meerdere miskramen achter de rug. Dat vertelt de zangeres, die graag een kindje wil met haar vriend Dominique Schemmekes, in een interview met Het Laatste Nieuws.

Anouk vertelt dat ze ‘een beetje onzeker’ is geworden ‘na die miskramen’. “Tegelijk wil ik daar niet al te dramatisch over doen, hoor. Ik heb al vijf gezonde kinderen, het moet zó erg zijn voor vrouwen die zoiets aan het begin meemaken, dat besef ik nu pas. Maar net omdat het altijd goed is gegaan, en het gaat dan een paar keer na mekaar mis, sta je daar toch wel even bij stil.”

De zangeres wil ‘heel graag’ een zesde. “Omdat het een kind met Dominique zou zijn. Want in principe had ik genoeg aan vijf.” Anouks twintig jaar jongere vriend wil zelf ook een keer een zwangerschap ‘meemaken, en voelen, en ervaren’. “Dus ik heb gezegd: nou ja, als dat er één is, dan wil ik nog wel een keer proberen.”

Een zesde kind is voor de 40-jarige Anouk wel echt het laatste. “Dan wil ik meteen daarna al een knoop in die eileiders gooien. De boel afsluiten.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren