logo songteksten.net

Collega's staan stil bij dood Paul Walker

LOS ANGELES - Het was maandag precies twee jaar geleden dat Paul Walker om het leven kwam bij een auto-ongeluk. Collega's en vrienden van de acteur lieten via sociale media blijken in gedachten bij hem te zijn.

"Waar je ook bent in dit universum.... je zult altijd mijn broeder zijn", schreef Vin Diesel op Facebook. Op Instagram deelde de acteur, die samen met Paul in de Fast & Furious-filmserie speelde, een foto van hen twee met daarop de tekst: "Broederschap kent geen grenzen."

Ook Tyrese Gibson deelde een foto van hem en Paul. Daarbij schreef hij: "Het is nog steeds niet makkelijk... vandaag 2 jaar geleden.... verloren we onze broeder." Jordana Brewster plaatste een foto van Paul met een citaat van de dichter Ralph Waldo Emerson: "Het grootste gedeelte van zijn kracht was latent. Dat is wat we Karakter noemen - een gereserveerde kracht die direct optreedt door aanwezigheid, en zonder middelen."

Felicia Walker, de schoonzus van Paul, liet aan E! News weten dat Pauls broers Cody en Caleb het hele weekend aan zee hebben doorgebracht. "Cody en Caleb brengen zoveel mogelijk tijd in de oceaan door. Ik weet dat het hen aan Paul doet denken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren