logo songteksten.net

Gigi verwijdert cryptische Twitterberichten

LOS ANGELES - Gigi Hadid heeft berichten op Twitter gezet, waarin ze zichzelf schijnbaar verdedigt tegen de kritische opmerkingen over haar breuk met Joe Jonas en nieuwe relatie met Zayn Malik. Maar het model haalde de tweets ook weer snel offline.

"Soms gebeuren dingen gewoon. Om wat voor reden en op welk moment dan ook. En soms lijkt het niet te kloppen totdat het klopt", schreef het twintigjarige Victoria's Secret-model volgens Us Weekly. Daarna vervolgde ze: "Als ik jullie een-op-een mijn kant van het verhaal zou kunnen vertellen, zou ik dat doen. Maar dat is niet mogelijk, dus dat doe ik niet. De enige manier om gelukkig te zijn, is door te doen alsof mijn leven niet onder een vergrootglas ligt."

De Amerikaanse Hadid, die een Nederlandse moeder heeft, werd afgelopen weekend hand in hand gespot met ex-One Direction bandlid Malik. De geruchten dat de twee een relatie hebben, gingen al langer. Fans spraken het model aan op haar dategedrag, want tot begin november was ze nog samen met Joe Jonas.

Jonas ontvolgde Hadid op social media nadat de foto van zijn ex en Malik opdook. Ook verwijderde hij een foto van zichzelf met Malik.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren