logo songteksten.net

Meg Ryan vindt looks niet zo belangrijk

MARTHA'S VINEYARD - Meg Ryan is 54 en kan daar heel goed mee leven, maar ze vindt leeftijd niet zo belangrijk. "Er zijn belangrijkere gespreksonderwerpen dan het uiterlijk van vrouwen en hoe ze ouder worden", zegt de actrice in een interview in Porter Magazine. Ze is nu tevreden met haar leven en blij met zichzelf.

Ryan meent dat ze na een leven waarin ze 'zo onsamenhangend als de pest' was, zich nu eindelijk goed voelt bij de dingen zoals ze zijn. "Ik denk dat het met de jaren komt", aldus Meg. "We praten maar over looks en haarkleur en onze afkomst. Dat is leuk voor vijf minuten, maar helemaal niet zo interessant."

Ryan beschouwt roem meer als een gegeven dan als een last en die houding heeft haar geholpen tijdens haar carrière. "Roem is zo goedkoop. Maar eigenlijk is het niet goedkoop, maar privacy is duur."

De actrice brak door in de jaren negentig met romantische komedies als Sleepless in Seattle en When Harry met Sally. Binnenkort komt Ithaka uit, het regiedebuut van Meg Ryan, met Tom Hanks in een hoofdrol.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren