logo songteksten.net

Yolanda Foster gaat scheiden

LOS ANGELES - Yolanda Foster gaat scheiden. De 51-jarige Nederlandse realityster en haar ex, de Canadese muziekproducent David Foster (66), lieten in een verklaring aan Amerikaanse media weten hun best te hebben gedaan hun huwelijk te redden.

"We zijn dankbaar voor de jaren die we samen hebben doorgebracht", zo is te lezen in de verklaring. Volgens Us Weekly ontstonden de problemen door Davids drukke werkschema en Yolanda's gezondheidsproblemen. Het in Papendrecht geboren voormalig model kreeg in 2012 de ziekte van Lyme. "David is voortdurend op reis en Yolanda's hele leven speelt zich af in haar slaapkamer", zei een insider. "Het is triest maar de ziekte is echt tussen hen in gekomen."

Yolanda en David waren negen jaar samen, waarvan vier jaar getrouwd. Ze zijn bekend van de realityshow Real Housewives Of Beverly Hills. Ook was Yolanda te zien in het Net5-programma Nederlandse Hollywood Vrouwen.

Eerder was Yolanda van 1994 tot 2000 getrouwd met de projectontwikkelaar Mohamed Hadid. Met hem kreeg ze een zoon, Anwar van 16, en twee dochters, Bella (19) en Gigi (20), die beiden bekend zijn als model. David heeft vijf dochters uit twee eerdere huwelijken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren