logo songteksten.net

Kim Kardashian in ziekenhuis om stuitligging

LOS ANGELES - Kim Kardashian heeft het afgelopen weekend een pijnlijke procedure ondergaan om de positie van haar ongeboren baby te veranderen. “Het was waarschijnlijk pijnlijker dan bevallen”, schreef ze dinsdag volgens meerdere Amerikaanse media op haar website. “Maar het is gelukt!”

De baby van Kim lag in een stuitligging. Omdat ze absoluut niet met een keizersnede wil bevallen, besloot ze de procedure, genaamd External Cephalic Version, te ondergaan. Drie dokters moesten samenwerken om haar baby in de normale positie met het hoofd omlaag te krijgen. De behandeling was niet zonder risico. Kims vliezen hadden kunnen breken of de hartslag van de baby had kunnen dalen en dan had Kim een met spoedkeizersnede moeten bevallen.

“Ik ben naar het ziekenhuis gegaan met mijn zussen en mijn man. Ik was overal op voorbereid! Gelukkig is geen van beide gebeurd, maar het was niet bepaald een makkelijke ervaring.”

De realityster moet nog wel oppassen, want ze heeft griep en het kan zijn dat haar baby eerder dan de uitgerekende datum eind december wordt geboren. Kim heeft daarom haar dochtertje North uit logeren gestuurd bij haar oudere zus Kourtney. “Ik heb weinig kunnen slapen en moet gewoon bijkomen.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren