logo songteksten.net

Kate Winslet trots op Golden Globe-nominatie

LOS ANGELES - Kate Winslet is voor de elfde keer in haar carrière genomineerd voor een Golden Globe. Aan de BBC vertelt de actrice dat ze het met zoveel nominaties op zak niet minder spannend vindt.

"Het wordt steeds spannender. Twintig jaar geleden, toen ik genomineerd was voor Sense and Sensibility, waren veel mensen niet op de hoogte van de gekte rond de uitreiking. Over wie aan kop liep en wie niet. Als je er niks over wilde lezen, dan deed je dat gewoon niet, dus dan wist je er eigenlijk niks van." Winslet legt uit dat dit tegenwoordig heel anders is, dankzij het internet en social media.

"Het is allemaal heel erg veranderd. Ik ben mij nu veel meer bewust van de kanshebbers dit seizoen dan anders. Het maakt me behoorlijk misselijk", reageert Kate eerlijk. Ze is genomineerd met de film Steve Jobs waarin ze een belangrijke rol speelt naast acteur Michael Fassbender, hij speelt de rol van Jobs.

Fantastisch

Kate maakt er geen geheim van dat ze blij is met de nominatie. "Het is fantastisch. Ik ben vereerd dat ik genomineerd ben voor iets dat zo belangrijk voor mij is en waar ik trots op ben", vervolgt Winslet. "Deze ervaring is een absoluut hoogtepunt in mijn carrière. Het was niet makkelijk. Dus hier erkenning voor krijgen, voelt goed."

De kanshebbers voor de Golden Globes werden donderdag bekendgemaakt. De prijzen worden op 10 januari uitgereikt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren